הכירו את הגריד: יצירת תמונות בעזרת בינה מלאכותית AI

יצירת תמונות בעזרת בינה מלאכותית AI

יישום גריד ליצירת תמונות עם מתחברים לעולם פרו ובינה מלאכותית

לפני תחילת יצירת תמונות – הכינו את המחשב שלכם:

בדפדפן הרגיל שלכם – פותחים חשבון חינמי ב Gemini. החשבון מקושר לחשבון גוגל. שימו לב שעל מנת להשתמש ב Gemini צריך חשבון גוגל מעל גיל 18. *מי שיש לו כבר חשבון Gemini יכול לדלג על שלב זה.

במתחברים לעולם פרו – מגדירים פעם אחת את אופן השימוש במתחברים לעולם פרו. משתמשי תת"ח סמלים שרוצים לעבוד עם לוחות הסמלים שלהם צריכים לסמן את אפשרות 4 או 3 תחת 'חיבור לתוכנת תת"ח'. על מנת להגדיר יש לרשום Join-In Pro בשורת החיפוש במחשב, לפתוח את התוכנה ולהיכנס להגדרות -> מקלדות וקולות -> חיבור לתוכנת תת"ח -> מסמנים את אפשרות 4 – 'הודעות סמלים' או 3 – 'שימוש בתוכנת התת"ח לכל הקלדה'. *מי שכבר עובד עם מתחברים לעולם פרו והגדיר את אופן החיבור לתת"ח, יכול לדלג על שלב זה.

בגריד – מורידים מאתר הקהילה את יישום העזר ליצירת התמונות. כִּתבו בחיפוש "מתחברים לעולם – תמונות" ובחרו ביישום שמתאים לצורת ההנגשה שלכם:

היישומים זמינים להורדה באתר הקהילה / גריד אונליין. קישורים לגריד אונליין:
מתחברים לעולם – תמונות AI למיקוד מבט עם בחירה בהשהייה
מתחברים לעולם – תמונות AI למיקוד מבט עם בחירה באמצעות מתג או מצמוץ
מתחברים לעולם – תמונות AI למיקוד מבט עם בחירה במגע, מצביעים ובסריקה עם מתגים

 

התחילו ליצור תמונות באמצעות יישום הגריד 'מתחברים לעולם – יצירת תמונות AI'

  1. פתחו את יישום הגריד 'מתחברים לעולם – יצירת תמונות AI'.
  2. Gemini של מתחברים לעולם פרו צריך להיות פתוח במחשב. לפתיחה, לחצו על תא ה Gemini שמופיע בתחתית יישום הגריד בצד שמאל.
  3. לאחר הפתיחה של Gemini, חזרו ליישום הגריד על ידי לחיצה על התא 'הקלדת הנחיה'.
  4. כעת בחרו אפשרות אחת מכל עמודה, לפי הסדר. בסוף לחצו על תאGemini הצהוב והמתינו ש Gemini יצור את התמונה לפי הנחיותיכם.

 

לצפייה בסרטון הדגמה לחצו על התמונה